کد خبر : ۳۷۲۸۱۱
۱۳:۳۸

۱۴۰۴/۰۶/۰۲

عزاداری میلیون‌ها زائر و مجاور در شب شهادت حضرت ثامن‌الائمه(ع) 

عزاداری میلیون‌ها زائر و مجاور در شب شهادت حضرت ثامن‌الائمه(ع) 
هم زمان با شب شهادت حضرت ثامن‌الائمه(ع)،حرم مطهر رضوی، میزبان میلیون‌ها زائر و مجاور عزادار بود که در سوگ شهادت امام غریبان، اشک ماتم ریختند وعزاداری کردند.

به گزارش آستان نیوز، در شب شهادت غریب ارض توس، انیس النفوس حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، آسمان مشهد رنگ اندوه و ماتم به خود گرفته بود، میلیون‌ها عاشق و دلداده در صحن و سرای این امام رئوف، قیامتی از شور و ارادت به پا کردند. 
در این شب سراسر غم و اندوه، زائران و مجاوران دلسوخته با چشمانی به اشک نشسته سوگوارانه، گرد مضجع نورانی امام هشتم(ع) حلقه زدند و بر غربت و مظلومیت این امام رئوف، اشک ماتم ریختند و عزاداری کردند. 
ویژه برنامه شب شهادت امام رضا(ع) بعد از نماز جماعت مغرب و عشا، با شکوهی خاص در رواق امام خمینی(ره) با قرائت زیارت امین‌الله و نوحه‌سرایی و ذکر مصیبت با نوای گرم ذاکر دلسوخته اهل بیت(ع)، سید مجید بنی‌فاطمه، آغاز شد. 
در این مراسم، زائران حرم مطهر رضوی هم نوا با این ذاکر با اخلاص اهل‌بیت(ع)، درغم شهادت غریبانه امام مهربانی‌ها نغمه ماتم سردادند و با عزاداری و سینه زنی پر شور، بار دیگر عشق و ارادت خود را به ساحت مقدس اهل بیت عصمت و طهارت(ع) به زیباترین شکل، به نمایش گذاشتند. 
حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی، در این مراسم باشکوه،درسخنانی، به بیان اهمیت کانون خانواده در اسلام پرداخت و اظهار کرد: از منظر دین مبین اسلام، کانون خانواده از قداست و اهمیت بسیاری برخوردار است و آیات و روایات بسیاری از قرآن و سخنان معصومین(ع)، به این امر مهم، اختصاص یافته است. 
وی، تصریح کرد: در سال‌های اخیر دشمن به دنبال ضربه زدن به نهاد خانواده بوده است و تا حدودی هم در این زمینه موفق شده و از جمله دلایل آن، بالار رفتن آمار طلاق در جامعه است. 
خطیب حرم مطهر رضوی، افزود: از دیگر نشانه‌های موفقیت دشمن در این زمینه بالا رفتن سن ازدواج جوانان و کاهش میزان فرزندآوری در جامعه است که همه این‌ها هشداری جدی برای ما محسوب می‌شود و  باید برای حل این مشکلات در جامعه، تلاش کنیم. 
وی درادامه، راه حل این مشکل را در عمل به دستورات قرآن و سیره اهل بیت(ع) معرفی و اظهار کرد: احادیث فراوانی از امام رضا(ع) و دیگر ائمه معصومین(ع) در زمینه اهمیت ازدواج و تشکیل کانون خانواده آمده است که، عمل به آنها موجب برون رفت از این مشکلات، خواهد شد. 
گفتنی است؛ در پایان این مراسم نیز، زائران حرم مطهر رضوی میهمان مرثیه‌سرایی، نوحه‌خوانی و ذکر مصیبت با نوای مداح و ذاکر آل‌الله، مهدی رسولی شدند و در غم شهادت مظلومانه امام مهربانی‌ها عزاداری کردند و بر سر و سینه، زدند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها